Mercat de casa és un projecte portat a terme per tres joves emprenedors de la comarca de  l'Anoia que van decidir apostar per aquest mercat digital. Després de molts mesos,  setmanes i hores de treball, l'octubre del 2020 Mercat de Casa es va fer realitat, oferint a  tota la població un espai de compra alternatiu, de proximitat i d'una qualitat immillorable. 

La missió inicial i que va fer néixer el projecte va ser la de desenvolupar una plataforma  digital que faci d'intermediària entre els productors agrícoles de l'Anoia i el consumidor final.  Donar més valor als productors i oferir preus justos a cada productor per valorar la  importantíssima feina que duen a terme.  Al cap i a la fi, mercat de casa busca ser una alternativa justa, fer rellevants els productes  del nostre territori i un lloc de compravenda amb preus no-especulatius. 

Els objectius principals de la plataforma són:

Potenciar el consum de productes de proximitat, dels productors de la comarca. - Donar valor a la feina dels productors locals i donar-la a conèixer. - El tracte just amb el productor, venent el seu producte a un preu just. - Oferir a la població productes de qualitat de la comarca de l'Anoia. - Proporcionar, en una sola compra en línia, tots els productes de la comarca, realitzant l'enviament des d'un sol punt, per poder minimitzar l'impacte del transport  i estalviar temps a la població i al productor. -

Potenciar un teixit econòmic comarcal, basat en la sostenibilitat i la producció de  producte de proximitat. 

Oferir productes de proximitat i qualitat a sectors professionals de la restauració i  lots a les empreses. 

Apropar el camp a les llars de l'Anoia amb un sol "clic". 

 Cuidem els que cuiden la terra!